Plot for sale in Benahavis - In an up and coming area! Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис

Земельный участок в продаже в  Real de La Quinta, Бенахавис
Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис Земельный участок в продаже в Real de La Quinta, Бенахавис

Земельный участок, Real de La Quinta – Plot for sale in Benahavis. In an up and coming area! Great opportunity to buy a plot in one of the best areas in La Quinta.
Regarding property dimensions, it has 1,100 m² plot. Has the following facilities transport near, panoramic view, close to golf and close to town. This plot is within a 5 plot land.

 
Закрыть